ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Αν θέλετε να υπερέχετε πρέπει  να εκπαιδεύεστε συνέχεια!

Σε κάθε τομέα, σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιοδήποτε επάγγελμα αυτό που διαφοροποιεί  τους καλούς από τους καλύτερους είναι το επίπεδο εκπαίδευσης που κατέχουν. Οι καλύτεροι σε όλους του τομείς εκπαιδεύονται συνεχώς  προκειμένου να καλυτερεύσουν τις δεξιότητες τους και τις ικανότητες τους.

Είναι κοινός αποδεκτό ότι λόγω των συνεχών αλλαγών στις οικονομικές συνθήκες οι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο ανταγωνιστικοί και πιο ευπροσάρμοστοι στις συνθήκες της αγοράς. Αυτές είναι οι δεξιότητες που πρέπει να κατέχουν όλοι και αυτό είναι που διδάσκουμε.

Σκεφτείτε την εκπαίδευση ως επένδυση και όχι ως κόστος. Μια επένδυση σε εκπαίδευση είναι χρήματα που δαπανώνται με την προσδοκία ότι θα υπάρξει μια επιστροφή μεγαλύτερη από την δαπάνη.

Η εκπαίδευση έχει σημαντικό θετικό αντίκτυπο σε όλα: Τα οφέλη είναι τόσο υλικά όσο και άυλα. Τα άμεσα οφέλη είναι στην αύξηση τζίρου που προκύπτει. Χαμηλότερο κόστος, υψηλότερη παραγωγικότητα και λιγότερα λάθη θα προκύψουν  από έναν καλά εκπαιδευμένο επαγγελματία. Τα άυλα οφέλη είναι πιο δύσκολο να μετρηθούν αλλά θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στην οργανωτική δομή της εταιρείας. Η εταιρείας σας μπορεί να γίνει η επιλογή κάθε εργαζόμενου λόγο της δέσμευσης προς εκπαίδευση σε αυτόν.

  1. Αυξημένες αρμοδιότητες: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εκπαίδευση και η κατάρτιση του προσωπικού οδηγεί σε μια πιο αποδοτική ομάδα. Οι εργαζόμενοι που είναι καλύτερα εκπαιδευμένοι θα είναι και πιο αποτελεσματικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  2. Αυξημένη εμπιστοσύνη: Όταν ένας εργαζόμενος ξέρει τι μπορεί να κάνει καλά, τότε θα υπάρχει και περισσότερη εμπιστοσύνη από την μεριά τους ως προς το αποτέλεσμα.
  3. Διατήρηση των εργαζομένων: Υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ εκπαίδευσης των εργαζομένων και της αύξησης παραμονής στην ίδια εργασίας. Η συνεχείς αλλαγή των εργαζομένων είναι μια πολύ δαπανηρή διαδικασία για την επιχείρηση. Όταν δοθούν ευκαιρίες κατάρτισης στον εργαζόμενο, δημιουργείτε μεγαλύτερη αφοσίωση, προσωπική ικανοποίηση και πιθανότητα μακροπρόθεσμη δέσμευση. Όταν ο οργανισμός κάνει μια επένδυση στο προσωπικό του, δείχνει μια δέσμευση προς αυτόν. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αμοιβαίο με αποτέλεσμα τη μείωση της τακτικής οικειοθελούς αποχώρησης.

Η συνεχείς εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική. Αυξάνει το επίπεδο δεξιοτήτων του προσωπικού, ενισχύει την αφοσίωση των εργαζομένων, και δημιουργεί μια προσδοκία ανάπτυξης κάτι που τελικά κρατάει την επιχείρηση ανταγωνιστική. Με άλλα λόγια είναι μια επένδυση που επιστρέφει πολλαπλάσια αποτελέσματα πίσω.

Για όλους αυτούς τους λόγους έχουμε σχεδιάσει και θέσει σε εφαρμογή ειδικά προγράμματα κατάρτισης που ανταποκρίνονται στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Μερικά από τα κορυφαία προγράμματα μας είναι τα εξής:

Αυτό το σεμινάριο είναι 100% στοχευμένο σε ανέργους ή/και σε άτομα που θέλουν να βρουν μια νέα εργασίας.

Αυτό είναι ένα ολοήμερο πρόγραμμα μέσα από το οποίο εκπαιδεύουμε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που πρέπει να κατέχει κάποιος ώστε να μπορεί να βρει την εργασία που θέλει γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο.

  • Πάρε Master στην Τέχνη Των Πωλήσεων

Το σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί για αυτό που θέλει να γίνει Επαγγελματίας Πωλητής.

Αυτό είναι ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο δύο ημερών μέσα από το οποίο οι καλοί γίνονται καλύτεροι και οι άριστοι, Super Stars!

Ο κύριος στόχος μας είναι να διδάξουμε όλες τις τακτικές πωλήσεων και τις στρατηγικές με σκοπό να έχουμε μεγάλα αποτελέσματα στο «κλείσιμο» (ολοκλήρωση) της πώλησης.

  • Ανέπτυξε τις Επικοινωνιακές σου Δεξιότητες

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητές.

Αυτό το σεμινάριο είναι χρήσιμο για το μαθητή, τον γονέα αλλά και τον επαγγελματία.

Σε αυτό  το διήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο θα σας διδάξουμε πώς να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία έτσι ώστε να αντιλαμβάνεστε, να αισθάνεστε και να κατανοητέ καλύτερα τον συνομιλητή σας με σκοπό να έρχεστε πάντα σε ένα win-win αποτέλεσμα.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση και θα σας καλέσουμε να σας δώσουμε όποια διευκρίνηση χρειάζεστε.

Το όνομά σας (απαραίτητο):

Το email σας (απαραίτητο):

Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο):