BLOG

Εσένα ποιος είναι ο στόχος σου?

Σκέψου το εξής σενάριο:

Θες να πας διακοπές. Ετοιμάζεσαι, φτιάχνεις τα πράγματα σου, τα φορτώνεις στο αυτοκίνητο, μπαίνεις μέσα, βάζεις μπροστά την μηχανή  και περιμένεις… συνεχίζεις να περιμένεις σκεφτικός γιατί συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αποφασίσει το πού θα πας!

Read more

Μάθε Πως Να Προσληφθείς Άμεσα

Το θέμα της ανεργία είναι ίσως το πιο φλέγον θέμα την περίοδο που διανύουμε.

Χιλιάδες νέοι, νέες άλλα και μεγαλύτερης ηλικίας βρίσκονται στην διαδικασία να ψάχνουν αρκετό καιρό για εργασία και να μην καταφέρνουν να βρουν.

Σε πολλές συζητήσεις ακούμε άτομα να ψάχνουν 4-5- 6 μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο και από 1 χρόνο.

Αν αυτό δεν είναι το σημαντικότερο θέμα για το οποίο πρέπει να δοθεί μια λύση, τότε ποιο είναι?

Read more

Συνήθειες που σας Κρατάνε μακριά από Περισσότερες Πωλήσεις

Οι πωλήσεις είναι ένα παιχνίδι αριθμών. Στην πραγματικότητα, είναι δύο παιχνίδια αριθμών. Υπάρχει ένα παιχνίδι των οικονομικών μεγεθών (των αποτελεσμάτων δηλαδή της πώλησης), καθώς και ένα άλλο παιχνίδι του να είσαι αποτελεσματικός στο να βρίσκεις υποψηφίους πελάτες. Αν οι αριθμοί σας δεν είναι αυτό που θέλετε να είναι, ίσως να παίζετε λάθος το παιχνίδι.

Τα πέντε ζητήματα που αναφέρονται κατωτέρω μπορεί να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τι κάνετε – ή δεν κάνετε σωστά ώστε να βλάψετε τις πωλήσεις σας. Αν μπορείτε να εντοπίσετε τα λάθη σας, τότε μπορείτε να διορθωθείτε με τις σωστές κινήσεις και γνώσεις.

Read more

7 λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στις πωλήσεις για να αποφύγετε την κακή φήμη.

Το επάγγελμα των πωλήσεων δεν έχει ακριβώς και την καλύτερη φήμη. Ο κλάδος των πωλήσεων είναι γεμάτος με ανθρώπους που θα πουν ή θα κάνουν το οτιδήποτε για να κλείσουν μια συμφωνία. Μπορεί επίσης να υπάρχουν «κακές» συνήθειες συμπεριφοράς – συνήθεις που μπορεί να έχουν καταστρεπτικά αποτελέσματα στις πωλήσεις σας.

Παρακάτω θα βρείτε τα 7 λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στις πωλήσεις για να αποφύγετε την κακή φήμη.

Read more

Πως να προσλάβετε έναν Top Performer

Κάθε manager κατανοεί τη σημασία της πρόσληψης πραγματικά ικανών ανθρώπων ωστόσο λίγοι είναι εκπαιδευμένοι και γνωρίζουν πώς να το κάνουν. Ξέρουν ότι για να ευημερήσει μια εταιρεία και να πάει μπροστά, θα πρέπει να προσλάβει το καλύτερο πρόσωπο για το ρόλο. Για να βρεθούν οι ικανοί αυτοί  άνθρωποι, οι managers πρέπει να κατανοήσουν γιατί οι Top Performers αναζητούν τον επόμενο πιθανό εργοδότη τους.

Read more

Πώς χτίζεται ένας επιτυχημένος πωλητής;

Η εποχή που ένας πωλητής αναφερόταν αποκλειστικά και μόνο στα χαρακτηριστικά των προϊόντων ή των υπηρεσιών προκειμένου να πουλήσει έχει παρέλθει. Ο τρόπος marketing και πώλησης έχει διαφοροποιηθεί και το έργο του πωλητή έχει καταστεί πλέον ιδιαίτερα δύσκολο.

Read more

Οι 8 μύθοι των πωλήσεων

«Ζητείται επαγγελματίας πωλητής με πτυχίο πανεπιστημίου (κατά προτίμηση MBA) με τουλάχιστον 3-5 χρόνια εμπειρία. Τα εισοδήματα μπορεί να είναι απεριόριστα γι’ αυτούς που έχουν ισχυρή εσωτερική ώθηση να πετύχουν. Απλά ακολουθήστε την αποδεδειγμένη μέθοδο μας βήμα με βήμα.»

Read more

Από πωλητής σε διευθυντή πωλήσεων

Πρόκειται για μια μάλλον πολύ συνηθισμένη ιστορία. Ένας πολύ υψηλών επιδόσεων πωλητής προωθείται σε διευθυντή πωλήσεων. Εντούτοις, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία ανακαλύπτει ότι οι δεξιότητες και οι γνώσεις που ήταν απαραίτητες για να γίνει το συγκεκριμένο άτομο ένας καταπληκτικός πωλητής δεν έχουν καμία συνεισφορά και συμβολή στο να καταλήξει σε έναν διευθυντή πωλήσεων και στην πραγματικότητα τον έχει οδηγήσει στην αποτυχία και στην αναποτελεσματικότητα.

Read more